Абсурд. У Британії відповіли на «непричетність» РФ до отруєння Скрипаля

Міністр закордонних справ Великої Британії Борис Джонсон попередив Росію, що вона «нікого не введе в оману» своєю відповіддю на отруєння колишнього шпигуна Сергія Скрипаля та описав реакцію Кремля як «дедалі абсурднішу».

Про це він заявив у понеділок, 19 березня, перед початком засідання міністрів закордонних справ ЄС у Брюсселі, передає «Слово і Діло» з посиланням на Вusinessinsider.

«Російські спростування стають дедалі абсурднішими. Колись вони говорили, що ніколи не робили «Новачок», а потім сказали, що вони зробили «Новачок», але всі запаси були знищені, а потім знову говорять, що вони зробили «Новачок» і всі запаси були знищені, але деякі з них потрапили до Швеції, Чеської Республіки, Словаччини, Сполучених Штатів або навіть Сполученого Королівства», – заявив Джонсон.

Джонсон перебуває в Брюсселі для того, щоб активізувати спільне засудження Росії, оскільки відносини між Лондоном і Москвою продовжують погіршуватися. Він зазначив, що в Європі немає країни, на яку б не вплинула поведінка Росії.

«У Брюсселі немає країни за столом, на яку б не вплинула якась злісна поведінка, пов'язана з Росією», – заявив він.

Раніше в ЗМІ з'явилась інформація про те, що Польща хоче вислати російських дипломатів і запровадити санкції.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО