Заступницю декана університету столиці усунули з посади через зникнення студентки

Керівництво НМУ імені О. О. Богомольця відсторонило від виконання обов'язків заступницю декана з роботи з іноземними студентами Тетяну Тимохіну на час розслідування ситуації зі зниклою студенткою НМУ.

Про це повідомляє прес-служба університету, передає «Слово і Діло».

«Заява заступниці декана Тимохіної Тетяни про відсторонення задоволена. Відповідний наказ №314 підписаний 19 лютого 2018 року в зв'язку з проведенням розслідування Солом'янським управлінням поліції Головного управління Національної поліції в Києві щодо обставин зникнення Мукаддас Насирлаєвої», 0Ц йдеться в повідомленні.

Відзначається, що університет докладає максимум зусиль, щоб сприяти встановленню обставин зникнення Мукаддас 30 січня. Йде внутрішня службова перевірка.

Нагадаємо, адвокат сім'ї Насирлаєвої заявив, що студентка стрибнула з моста Патона в Києві після того, як у виші їй відмовилися видати заяву для продовження посвідки на проживання. За його словами, перед цим деканат із роботи з іноземними студентами НМУ ім. Богомольця вчасно не подав документи Мукаддас до міграційної служби для отримання тимчасової посвідки на проживання.

Раніше стало відомо, скільки університет імені Шевченка заплатив за комуналку в 2017 році.

Нагадаємо також, що з'ясувалися подробиці проведення ЗНО-2018.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО