Вбивство на Подолі в Києві: поліція затримала підозрюваних

Столичні правоохоронці затримали двох осіб, які підозрюються в скоєнні вбивства чоловіка на Подолі.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в місті Києві, передає «Слово і Діло».

«Правоохоронці провели комплекс оперативно-розшукових заходів, опитали свідків і очевидців події, а також переглянули камери відеоспостереження. Потім встановили, що до вбивства чоловіка причетні 35-річна уродженка Запорізької області і 31-річний раніше судимий житель Донецької області», - йдеться в повідомленні.

Уже на наступну добу після скоєння злочину правопорушників затримали та доставили в управління поліції для проведення всіх необхідних слідчих дій.

На даний момент за версією слідства, в одній з квартир під час вживання алкогольних напоїв у фігурантів виник раптовий конфлікт з потерпілим. Як наслідок, 48-річний уродженець Херсонської області отримав колото-різане поранення. Щоб приховати сліди злочину, зловмисники витягли тіло чоловіка з квартири на вулицю, де його незабаром помітили сусіди і викликали поліцію.

За даним фактом слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Незабаром їм буде оголошено про підозру у вчиненні злочину і обрано запобіжний захід.

Нагадаємо, правоохоронцям вдалося частково відновити хід подій дня вбивства юриста Ірини Ноздровской.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО