Підозрюваний у вбивстві Ноздровської затриманий (доповнено)

Читать на русском
Правоохоронні органи затримали підозрюваного у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської.

Правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської.

Про це повідомив директор департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко в понеділок, 8 січня, пише «Слово і Діло».

Вбивство Ноздровської: можливі версії загибелі та правова оцінка1 січня правозахисницю Ірину Ноздровську знайшли мертвою. Про можливі версії вбивства міркували експерти.

«Затримано особу, яка об'єктивно підозрюється в скоєнні злочину», - сказав Шевченко агентству «Інтерфакс-Україна».

Як уточнив журналіст, заступник генерального директора телеканалу ATR Айдер Муждабаев вбивцею Ноздровської «виявився близький родич злочинця, який збив на автомобілі її сестру і потім завдяки наполегливості Ірини був засуджений до кримінального покарання».

«Як мені розповіли, підозрюваний зізнався у вбивстві вчора ввечері під тиском доказів, зібраних оперативною слідчою групою Нацполіціі протягом останніх днів. Поліцейські працювали без вихідних», - написав Муждабаев на своїй сторінці в Facebook.

Пізніше міністр МВС Арсен Аваков на своїй сторінці в Фейсбук підтвердив інформацію про затримання подозрюваного у вбивстві Ноздровської.

«Докази більш ніж вагомі. Не потрібно домислів - інформація буде повністю розкрита після закінчення слідчих дій, що тривають - завтра. Поліцейським дякую за службу!», - написав Аваков.

Нагадаємо, похорони Ноздровскої відбудуться 9 січня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: