Вбивство Ноздровської: спеціальний координаційний штаб засідатиме щодня

Читать на русском
4 січня відбулося перше засідання координаційного штабу з розслідування вбивства юристки Ірини Ноздровської.

Засідання спеціального координаційного штабу з розслідування вбивства юристки Ірини Ноздровської будуть проходити щодня.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу головного управління Національної поліції в Київській області.

«Нарада відбулася під головуванням першого заступника голови Нацполіції – начальника кримінальної поліції В'ячеслава Аброськіна за участю заступника голови Нацполіції – начальника Головного слідчого управління Віталія Невгад, начальників структурних підрозділів апарату кримінальної поліції і керівництва поліції Київської області», – йдеться в повідомленні.

Заступник голови НП Аброськін визначив подальші напрямки роботи всіх оперативних служб, які необхідні для розкриття цього злочину. Він також повідомив, що в такому форматі засідання будуть проходити щодня.

«У такому режимі вся поліція Головного управління поліції Київщини та апарату Нацполіції працюватимуть до тих пір поки не буде встановлена особа, яка вчинила цей злочин», – наголосив він.

Поліція просить громадян, які, можливо, стали свідками вбивства Ноздровської або мають у своєму розпорядженні суттєвою інформацією, яка могла б допомогти слідству, повідомляти за телефонами: (050) 418 42 34 та (044) 256 10 63.

Нагадаємо, тіло Ноздровської відправили на додаткову експертизу.

Раніше в поліції назвали причину смерті юристки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: