Нардеп Купрій продав нерухомості на кілька мільйонів гривень

Позафракційний народний депутат, заступник голови комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Віталій Купрій продав свою нерухомість за три мільйони гривень.

Таке повідомлення про зміну майнового становища він подав до Єдиного державного реєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, покупцем нерухомості вказана громадянка України Світлана Юріївна Приходько. Завдяки запиту журналіста «Слова і Діла» до майнового реєстру вдалося дізнатися, що саме продав Купрій. Як вказується у витягу, нардеп продав магазин з офісом, розташований у Кам'янському Дніпропетровської області, загальною площею 310 кв. м.

В електронній декларації за 2016 рік ця нерухомість була вказана. Згідно з інформацією, Купрій володів цим магазином з офісом з 1999 року. Водночас нардеп не вказав вартість ані на дату набуття, ані за останньою оцінкою.

Згідно з нашим моніторингом, Купрій дав 40 обіцянок, з яких 14 виконав, а 6 – провалив. Рівень його відповідальності – 35%.

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» з'ясувало, чим володіє новоспечена нардеп Заружко.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО