Українські військові отримали нову партію гармат

Державне підприємство «Науково-технічний комплекс «Завод точної механіки», що входить до складу державного концерну «Укроборонпром», відвантажило у військові частини Міністерства оборони України нову партію гармат ЗТМ1 і ЗТМ2.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу концерну.

Таким чином «Завод точної механіки» повністю виконав Державне оборонне замовлення на 2017 рік, випереджаючи затверджений графік.

«За 10 місяців 2017 року підприємством виготовлено 250 гармат ЗТМ1 і ЗТМ2, а також близько півмільйона одиниць ланок різних модифікацій. Тим самим завод забезпечив потреби Міністерства оборони України та підприємств оборонного промислового комплексу в повному обсязі», - йдеться в повідомленні.

Також в прес-службі відзначили, що кількість виробів, виготовлених «Заводом точної механіки» по Державному оборонним замовленням у 2017 році була найбільшою за всю історію замовлень з боку Міністерства оборони України.

Як повідомлялося, «Укроборонпром» виграв тендер європейської компанії на поставку комплектуючих до танків Т-72.

Раніше «Укроборонпром» передав до правоохоронних органів 180 матеріалів про знайдені за останні два роки економічні порушення на підприємствах держконцерну

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО