У Раді розглянуть проект бюджету-2018

Депутати Верховної Ради у вівторок, 14 листопада, планують розглянути в першому читанні проект бюджету-2018 і зміни до Бюджетного кодексу.

Як інформує «Слово і Діло», про це йдеться в порядку денному сьогоднішнього пленарного засідання.

Крім того, народні обранці збираються розглянути ряд законопроектів про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації використання масивів земель сільськогосподарського призначення та відкликати з парламенту законопроект про антикорупційні судах.

Крім цього, депутати, зокрема мають намір визначитися щодо законопроектів про підвищення доступності та якості медичного обслуговування в сільській місцевості, про аудит фінансової звітності та аудиторської діяльності, про внесення змін до деяких законів України щодо тимчасових дозволів на мовлення в зоні проведення антитерористичної операції і прикордонних районах України , а також перейменувати окремі населені пункти.

Як повідомлялося, до законопроекту про основи державної політики щодо забезпечення суверенітету на Донбасі, що складається з 14 сторінок, було подано поправок на 800 сторінок.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО