Кличко розповів, навіщо зустрічався з Фірташем

Мер Києва Віталій Кличко розповів навіщо літав із Петром Порошенком до Відня на зустріч із мільярдером Дмитром Фірташем кілька років тому.

Про це він розповів у інтерв'ю виданню «Новое время», передає «Слово і Діло».

Коментуючи цю інформацію, Кличко заявив, що займаючись політикою, змушений зустрічатися з усіма гравцями на цьому полі – як позитивними, так і негативними.

«Займаючись політикою, я змушений, хочу того чи ні, зустрічатися з усіма гравцями на політичному полі. Я не буду приховувати, що особисто знаю багатьох, скажімо, всіх депутатів Верховної Ради. Тобто всіх ключових гравців – я знайомий як із позитивними, так і негативними. Не секрет, що я з ними зустрічаюся й до сьогодні», – заявляє мер.

При цьому Кличко поспішив запевнити, що кожну зустріч використовує, щоб «відстоювати інтереси міста й України».

Також коментуючи ще один свій переліт у серпні чартерним рейсом із Неаполя до Києва разом зі скандальним забудовником Максимом Микитасем, мер Києва відзначив: «З цього приводу багато різних спекуляцій. По-перше, я в змозі сплачувати всі свої пересування. Я сам придбав квиток, оплатив його офіційно і, щоб уникнути маніпуляцій, все це надав. А крім того, що Микитась будівельник, він ще й народний депутат, політик».

«Чому я погодився? Інакше мене чекало б кілька пересадок за ту ж суму. А так переліт виявився швидшим. Єдиний недолік цього польоту – те, що він, на жаль, виявився благодатним ґрунтом для спекуляцій», – поскаржився Кличко.

Раніше повідомлялося, що в БПП хочуть, щоб Кличко очолив партію.

Також він анонсував будівництво пішохідного мосту від арки Дружби народів до Володимирської гірки.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО