Рева розповів, чому погладшав на посаді міністра

Міністр соціальної політики Андрій Рева поскаржився журналістам, що погладшав. Проте він стверджує, що сталося це не тому, що він забагато їсть, як решта українців.

Про це Рева розповів у програмі «ТСН.Тиждень», передає «Слово і Діло».

Після розповідей міністра про те, що українці забагато їдять, журналістам закортіло зазирнути до холодильника урядовця. Щоравда, показав він зовсім не той холодильник, яким користується наразі в Києві.

Зазначимо, в столиці політик орендує квартиру в центрі міста на вулиці Жилянській. За словами Реви, початкова ціна оренди становила 5 тисяч гривень на місяць, а нині він платить 10 тисяч.

При цьому зарплатня міністра становить 35 тис. грн. А 100 тис. грн, які він отримав у липні за один місяць, – це зарплатня разом із надбавками, відпускними та матеріальною допомогою на оздоровлення.

«Міністр запросив знімальну групу до Вінниці, де свого часу працював у команді нинішнього прем'єр-міністра Володимира Гройсмана. А там познайомив із мамою та дружиною. Реви живуть у скромній квартирі в багатоповерхівці. Дружина Лариса – вчителька початкових класів. З ними також живе мама міністра – пенсіонерка, за фахом – історик, працювала в дитячому будинку», – йдеться в сюжеті.

У холодильнику мами міністра журналістам вдалося показати лише каструльки та капусту крупним планом.

Також Рева визнав, що на міністерській посаді він значно погладшав. «До роботи в Києві я щодня пробігав по 6 кілометрів. Нині не маю на це часу», – заявив міністр.

Раніше Рева пояснив, чому понад дві третини пенсіонерів отримують пенсію на рівні прожиткового мінімуму.

Також зазначимо, у МВФ вважають, що українцям немає сенсу раніше виходити на пенсію.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО