Бійка в Одесі під міськрадою: горять фаєри, поліція застосувала газ

20 вересня запекла бійка сталася біля бокового входу до будівлі Одеської міськради, куди намагалися прорватися учасники мітингу.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на «112 Україна».

У зв'язку з інцидентом в роботі сесії оголошена перерва. Близько 11:00 на Думській площі запалили фальшфеєри й скандували «Труханов – геть!».

Трохи пізніше поліція була змушена застосувати газ і затримала кількох активістів. Повідомляється, що постраждали кілька осіб.

«Зараз ситуація напружена. Сталися сутички між правоохоронцями та протестувальниками. Вони вдалися до хуліганських дій, у деяких з них є піротехніка, деякі агресивно налаштовані, застосовують фаєри. Правоохоронці контролюють ситуацію та вживають заходів для охорони порядку», – повідомив радник голови Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк.

Як повідомлялося раніше, біля будівлі Одеської міськради, де 20 вересня о 10 ранку почалася сесія, проходить масштабний мітинг. На думку учасників акції, корупційні схеми та безвідповідальність чиновників Одеської міськради – це основна причина загибелі дітей в оздоровчому таборі «Вікторія».

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО