Зведення штабу АТО 13 вересня: близько 30 обстрілів, двоє поранених

За минулу добу бойовики 27 разів відкривали вогонь, при цьому після 18:00 вони істотно збільшили число обстрілів українських позицій.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

У результаті обстрілу двоє українських військовослужбовців отримали поранення.

«З огляду на пряму загрозу життю українських військових під час обстрілів, сили АТО кілька разів відкривали вогонь», – йдеться в повідомленні.

Найбільш неспокійно було на донецькому напрямку. Тут із мінометів калібру 120 і 82 мм, великокаліберних кулеметів, гранатометів бойовики 4 рази били по українських позиціях поблизу Авдіївки. Також увечері та вночі терористи тричі відкривали вогонь зі 120-мм і 82-мм мінометів, гранатометів, озброєння БМП, стрілецької зброї по українських укріпленнях біля Пісків. Крім того, близько 20:00 у районі Кам'янки сепаратисти випустили 12 мін калібру 82 мм.

На приморському напрямку бойовики застосовували міномет і гранатомет поблизу Широкиного та двічі обстрілювали українські укріплення на підступах до Водяного.

На луганському напрямку гарячою точкою було селище Кримське. Тут після 18:00 бойовики тричі відкривали вогонь по українських позиціях із гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Раніше стало відомо, навіщо бойовики здійснюють фейкові обстріли.

Нагадаємо, нардеп Ірина Геращенко розповіла про мету візиту французьких політиків на Донбас.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО