Війна на Донбасі: як пройшла доба в АТО

Читать на русском
Донбас знову під обстрілами, а бойовики відкривають вогонь по усіх напрямках. Як пройшла доба - повідомили в штабі АТО.

Бойовики на Донбасі продовжують стріляти. За минулу добу бойовики здійснили понад 40 обстрілів позицій українських військових, один боєць ВСУ загинув.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

«Обстріл позицій сил АТО продовжилися на Приморському та Донецькому напрямках. Так, з 18 години бойовики 6 разів відкривали вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по опорних пунктах ЗСУ поблизу Авдіївки», - повідомили в штабі.

З цієї ж зброї російські найманці кілька разів били по околицях Зайцева. А близько 22 години застосували 82-міліметровий міномет на підступах до шахти Бутівка.

«На Маріупольському напрямку з великокаліберних кулеметів бойовики обстрілювали укріплення сил АТО у Лебединського, Водяного, Гнутова, Павлополі і Березового. Гранатомети застосовували поблизу Талаківки і Богданівки», - говориться в заяві.

Також, повідомляється, що о 22 годині в результаті обстрілу позицій сил АТО з міномета калібру 82 міліметри неподалік Красногорівки, один український військовий загинув, один отримав поранення.

Нагадаємо, ще 23 серпня учасники тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі домовилися про припинення вогню. Домовленість була порушена в першу ж добу після зустрічі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: