Нардеп назвав безперспективною справу щодо Довгого

Справа Олеся Довгого не має особливих перспектив, переконаний нардеп Георгій Логвинський.

Таку думку він висловив у коментарі телеканалу «112 Україна», повідомляє «Слово і Діло».

«У мене питання: за що пана Довгого? Десять років тому Довгий під час ведення сесії міськради порушив регламент. Ми можемо зробити висновок, що співучасниками злочину в цій ситуації будуть усі органи влади. Тому що ті депутати, які голосували за це рішення, ті, хто виділяв, писав, але за аналогією закону, мені здається, що весь Кабінет міністрів і вся ВР просто мають перенести свої засідання до в'язниці. Тільки мені здається, що з правом це не має нічого спільного. Як юрист і правозахисник у цих документах я бачу принципову зміну, перехід межі норм права. В мене є багато питань до легальності. Якщо щодо Довгого залишилося три місяці на те, щоб розглянути його справу в суді, це нереально. Справа навіть не потрапить до суду, за цей час не буде ознайомлений із матеріалами справи, тому це не реабілітує, але вона не є перспективною загалом», – прокоментував він.

Нардеп підкреслив, що до Олеся Довгого українці мають багато питань.

«Але невже наші правоохоронні органи не можуть знайти гідну справу, провести грамотно слідство й показати не відеошоу-програму, а грамотну юридичну роботу?», – додав Логвинський.

Нагадаємо, 4 липня регламентний комітет розпочав засідання, на якому розглядали подання на притягнення до відповідальності Олеся Довгого. Сам нардеп закликав комітет підтримати подання САП на зняття з нього недоторканності.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО