У Київраді «Самопоміч» звернулася до Порошенка і Гройсмана

Депутати Київської міської ради від фракції «Об'єднання «Самопоміч» закликали президента України Петра Порошенка та Кабінет міністрів допомогти Львову вирішити проблему вивезення сміття.

Про це під час виступу з трибуни Київради заявив голова фракції «Об'єднання «Самопоміч» у Київраді Сергій Гусовський, повідомляє «Слово і Діло».

«Фракція «Самопоміч» у Київраді звертається до Президента України і Кабінету міністрів України. Сміттєва блокада Львова, культурної столиці України, досягнула межі, за якою починається пряма загроза для життя і здоров’я майже мільйона українців. Уже більше року триває відверте ігнорування закликів львів’ян із керівництвом міста до найвищих владних кіл держави з проханням про допомогу», - сказав Гусовський.

За його словами, фракція «Самопоміч» звертається до президента України та Кабміну «із закликами щодо забезпечення безперешкодного вивезення сміття зі Львова на резервні сміттєві полігони. По-друге, виділення земельної ділянки для нового резервного полігону для міста Львова та чотирьох районів Львівської області, яка відповідатиме державним будівельним нормам».

Зазначимо, в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун перебуває у Львові, де оцінює епідеміологічну ситуацію.

Також нині віце-спікер Верховної Ради Оксана Сироїд заявила, що долучається до голодування лідера фракції «Самопоміч» Олега Березюка.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО