Мінінформ презентував іноземним журналістам фотовиставку робіт з передової

Міністерство інформаційної політики представило іноземним ЗМІ фотовиставку робіт, зроблених в зоні проведення АТО на Донбасі.

На відкриття виставки запросили іноземних журналістів, які висвітлюють 62-й міжнародний пісенний конкурс Євробачення, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Ці фото - з передової», - звернулася до журналістів завідувачка сектором медіакомунікацій та зв'язків зі ЗМІ Міністерства інформаційної політики України Марина Соботюк.

За її словами, в МІП не могли обійти тему російської агресії на Донбасі під час проведення Євробачення-2017. Як зазначила Соботюк, світ повинен дізнатися про мужність українських воїнів, які захищають не тільки Україну.

На фото - як військові дії, так і дуже рідкісні моменти перепочинку. Фотографії вражають і не залишають байдужими нікого. Фотовиставка розташована у вітринах агентства Укрінформ, побачити її можуть усі бажаючі.

Раніше в Дніпрі відкрилася унікальна для України Алея пам'яті, присвячена загиблим Героям АТО і Революції Гідності, яка стала наймасштабнішим в Україні меморіальним комплексом.

Також у поліції повідомили, скільки платили титушкам за участь у заворушеннях у Дніпрі.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО