Зубко доручив виділити кошти на відновлення Авдіївки

Віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко доручив Мінекономрозвитку підготувати та подати на розгляд Кабміну проект рішення про виділення коштів на відновлення Авдіївки.

Рішення про виділення коштів має бути ухвалено на підставі подання Донецької військово-цивільної адміністрації, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Зубка.

Віце-прем'єр дав таке доручення за результатами проведеного засідання оперативного штабу щодо ситуації в Авдіївці за участю представників МОЗ, МВС, Міноборони, Міненерго, Національної поліції, Національної гвардії.

Як повідомлялося раніше, екстрена зустріч робочих підгруп Тристоронньої контактної групи з урегулювання ситуації на сході України запланована на 1 лютого в Мінську.

Раніше в Авдіївці оголосили надзвичайний стан.

«Слово і Діло» зафіксувало 58 обіцянок віце-прем'єр-міністра – міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка, 25 з яких він виконав. Коефіцієнт його відповідальності – 43%. З повним переліком обіцянок міністра можна ознайомитися на сторінці.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО