Порошенко розповів, як відновлюють електропостачання в Авдіївці

Читать на русском
Для забезпечення початку відновлювальних робіт в Авдіївці Донецької області необхідно забезпечити стійке припинення вогню.
Авдіївський коксохім на тлі вибухів снарядів

Українська сторона проводить весь комплекс зусиль для того, щоб відновити енергопостачання в прифронтовій Авдіївці, бригади готові до виїзду на об'єкти, але для цього потрібно припинити вогонь.

Про це повідомляє прес-служба Президента України Петра Порошенка за результатами наради з керівниками силових відомств у зв'язку з різким загостренням безпекової ситуації в районі авдіївської промзони, передає «Слово і Діло».

«Ми сьогодні проводимо весь комплекс зусиль для того, щоб відновити енергопостачання, ремонтні бригади за доповіддю голови ОДА готові, й щойно буде можливість, після припинення вогню, вони виїдуть для проведення робіт із відновлення енергопостачання», – підкреслив Глава держави.

За його словами, вжито всіх заходів для того, щоб забезпечити теплом 153 багатоквартирних будинки й 3,5 тисячі приватних будинків.

Жебрівський: режиму тиші в Авдіївці немає, є нові пораненіСтаном на 12:45 вогонь російсько-терористичних угруповань триває, ще один місцевий мешканець отримав поранення.

«За моїм дорученням військові розгорнули все, починаючи від зимових наметів, закінчуючи військово-польовими кухнями. Уряд забезпечив генераторами, створені всі умови для забезпечення автобусами та добровільної евакуації населення», – сказав Порошенко.

Нагадаємо, генеральний секретар Ради Європи Торбйорн Ягланд закликав всі сторони конфлікту на Донбасі негайно припинити військові дії й дотримуватися режиму припинення вогню.

Екстрена зустріч робочих підгруп Тристоронньої контактної групи з урегулюванню ситуації на сході України запланована на 1 лютого в Мінську.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: