Трамп вирішив передати свій бізнес синам

Обраний президент США Дональд Трамп заявив, що має намір до своєї інавгурації передати бізнес синам Дональду і Еріку.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Трамп написав в своєму Twitter.

«Не дивлячись на те, що це не регламентується законом, я вийду зі свого бізнесу перед 20 січня, так що я зможу повністю зосередитися на президентстві. Двоє з моїх дітей, Дон і Ерік, а також керівники, будуть керувати моїм бізнесом. Жодних нових угод не буде укладено (мною) протягом мого терміну (ів) в офісі», - написав Трамп.

Раніше видання The Washington Post повідомляло, що Трамп ще влітку продав свої акції, щоб спрямувати кошти на проведення виборчої кампанії. Як пояснив прес-секретар новообраного президента Джейсон Міллер, операції з продажу портфеля акцій Трампа, який включав частки в банках і нафтових компаніях і станом на грудень 2015 року оцінювався в 40 мільйонів доларів, були закриті ще в червні. При цьому не повідомляється, набував чи Трамп будь-які цінні папери або інші активи після проведення цих угод. Також не вказано, кому саме обраний президент продав свої частки в бізнесі.

Нагадаємо, Людиною 2016 року за версією американського видання Financial Times став новообраний президент США Дональд Трамп. Видання зазначає, що він переписав правила політики Сполучених Штатів.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО