Трамп витратив на виборчу кампанію менше, ніж Клінтон

Читать на русском
В останні тижні виборчої кампанії перед президентськими виборами в США республіканець Дональд Трамп витратив близько $94 млн, а демократ Хілларі Клінтон – $132 млн.

На виборчу кампанію переміг на президентських виборах у США республіканця Дональда Трампа було витрачено значно менше грошей, ніж на кампанію демократа Гілларі Клінтон.

Про це повідомляє Associated Press, передає «Слово і Діло».

Відзначається, що в останні тижні до виборів 8 листопада штаб Трампа витратив близько $94 млн, а Клінтон – $132 млн.

Розрив між Клінтон і Трампом становить 2 мільйони голосів – NYTРозрив голосів виборців між Хілларі Клінтон і переможцем Дональдом Трампом виріс до 2 мільйонів.

Агентство пише, що протягом всієї кампанії команда республіканця зібрала близько $340 млн, з них $66 мільйонів – внесок самого Трампа, в той час як команда Клінтон – $581 млн Повідомляється, що демократ витратила на $12 млн більше на подорожі, що в два рази перевищує витрати республіканця на них.

Раніше повідомлялося, що кандидат на посаду президента від Демократичної партії Хілларі Клінтон вважає винним у своєму програші на виборах директора Федерального бюро розслідувань (ФБР) Джеймса Комі.

Нагадаємо, Трамп був обраний президентом США на виборах 8 листопада, він вступить на посаду 20 січня 2017 року. В даний час він зайнятий формуванням майбутньої команди.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: