У США прокоментували ймовірність угоди Трампа про «здачу» України

Читать на русском
Сенатор від Демократичної партії США, член комітету у закордонних справах Кріс Кунс застеріг новообраного президента США від співпраці з РФ.

Сенатор від Демократичної партії США, член комітету у закордонних справах Кріс Кунс застеріг новообраного президента Америки від співпраці з РФ та заявив, що в іншому випадку, Дональда Трампа чекає «стіна протидії».

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на РБК-Україна.

«Я думаю, що ідея про те, що Дональд Трамп може піти на деякі угоди з Путіним з питань України та територіальної цілісності України, (або) країн Балтії та їх статусу, зіткнеться зі стіною протидії в Конгресі», - запевнив Кунс.

Також відомо, що деякі республіканці мають намір боротися проти спроб полегшити санкції проти РФ або піти їй на поступки.

«Яструби» Трампа: чому РФ даремно грає в дружбу зі США та як зміняться позиції щодо України?Експерт-міжнародник оцінив перші рішення Конгресу США щодо РФ та України в контексті ухвалення оборонного бюджету.

Нагадаємо, під час виборчої кампанії Трамп неодноразово висловлював підтримку РФ і Путіну як «сильному лідеру» та вказував, що буде відкритим для обговорення домовленості з Москвою.

Напередодні, група з 27 американських сенаторів направила лист обраному президенту США Дональду Трампу із закликом зайняти жорстку позицію щодо Російської Федерації через військові дії в Україні.

Тим часом, в Кремлі теж сподіваються на новий виток співпраці з Вашингтоном.

Однак, в експертному середовищі, вважають, що передвиборчі гасла були частиною кампанії, а реальна політика Трампа не буде лояльна до РФ, чому підтвердження перші ймовірні призначення в адміністрацію.

Додамо, минулого тижня був офіційно представлений новий глава Пентагону - Джеймс Меттіс, який відкрито критикував Путіна.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: