Квіташвілі: Богомолець – найнепрофесійніша людина в парламенті

Олександр Квіташвілі заявив, що комітет охорони здоров'я йому не цікавий, оскільки не займається своєю справою.

Про це міністр охорони здоров'я розповів в інтерв'ю «Українським новинам», передає «Слово і Діло».

«Я бачив, як працює бюджетний комітет: втричі більше людей, вони з різних партій, але сидять і працюють. І проходять 17-18 пунктів в одну присядку. А на комітеті охорони здоров'я ми 3 години обговорюємо питання, які не мають стосунку до того, що ми хочемо зробити», – сказав Квіташвілі.

На його думку, комітет мають очолювати інші люди. «Зараз його очолюють найбільш непрофесійні люди, яких можна було знайти в парламенті: щодо медицини, організації медицини та всього іншого. А ті члени комітету, які хочуть нам допомогти, нічого не можуть зробити, тому що там союз між Мусієм, Богомолець та «Опоблоком».

«Вони займаються всім, крім законодавчої діяльності. Пані Богомолець сказала таку фразу: «Комітет готовий очолити процес реформування охорони здоров'я». Людина, яка сидить у парламенті, не може зрозуміти різницю між виконавчою владою та законодавчою», – повідомив Олександр Квіташвілі.

Нагадаємо, раніше Ольга Богомолець заявила, що за реформою охорони здоров'я міністр Олександр Квіташвілі намагається приховати механізм банкрутства державних лікувальних закладів.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО