На Харківщині внаслідок ворожих атак за добу поранено понад 10 людей

Читать на русском
Загалом постраждали щонайменше 78 осіб. Зокрема, у Харкові внаслідок удару по Епіцентру загинуло 13 людей.
Ілюстративне фотоУкраїнська правда

Російські окупаційні війська минулої доби, 25 травня, атакували місто Харків та область. Загалом постраждали щонайменше 78 осіб. Зокрема, у Харкові внаслідок удару по «Епіцентру» загинуло 13 людей.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Фейсбуці.

Зазначається, що у Шевченківському районі міста Харкова постраждали 25 людей, пошкоджені 7 багатоповерхівок, медзаклад, магазин, 6 транспортних засобів, нежитлові споруди, будівля науково-дослідного інституту.

У Чугуївському районі внаслідок кількох обстрілів поранено п'ятеро людей, пошкоджено приватні будинки.

Росіяни також обстріляли Куп'янськ-К.Вузловий з артилерії - пошкоджено цивільний автомобіль та автомобіль швидкої. Поранені 5 людей, серед них фельдшер.

У Куп'янському районі у селі Приколотне внаслідок потрапляння двох КАБів пошкоджено дах та вікна складської будівлі та два житлових будинки, розташованих поруч.

Крім того, у с. Копанки Ізюмського району артобстрілом в полі пошкоджено техніку - трактор та кран. Також були влучання на відкриті території, де обійшлося без постраждалих.

Окрім цього, внаслідок потрапляння 2 КАБів у гіпермаркет загинули 13 людей. Постраждали 43. Виникла пожежа на площі 13500 кв. м.

Нагадаємо, у суботу, 25 травня, в Харкові ворог атакував будівельний гіпермаркет у спальному районі.

Згодом окупанти повторно обстріляли Харків. Цього разу загарбники поцілили по Центральному парку. За трохи армія рф завдала ще один удар по центру міста.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: