Пожежу у харківському «Епіцентрі» повністю ліквідували, кількість жертв та постраждалих зросла

Читать на русском
Рятувальники повністю загасили вогонь в Епіцентрі у Харкові, що виник після російської атаки. Наразі відомо про 12 загиблих та 43 постраждалих.
ДСНС Харківської області

Рятувальники повністю загасили вогонь в «Епіцентрі» у Харкові, що виник після російської атаки. Наразі відомо про 12 загиблих та 43 постраждалих.

Про це повідомляє голова ОВА Олег Синєгубов та ДСНС Харківщини у Telegram.

Як зазначив очільник області, внаслідок потрапляння 2 КАБів росіян у гіпермаркет загинули 12 людей, ще 43 отримали травми. Пошкоджено конструктивні елементи гіпермаркету, меблевий магазин, торгівельний центр, автобус та автомобіль.

Понад 16 годин тривала ліквідація пожежі, вогонь поширився на понад 13 тис. кв. м. Станом на ранок неділі займання було повністю ліквідовано.

«Російський обстріл забрав життя 12 осіб, ще 43 травмовано. 16 людей вважаються безвісти зниклими. На місці трагедії працюють штаб слідчого управління поліції та криміналістична лабораторія. У 10 громадян, родичів, які вже звернулися до поліції, відібрано біологічні зразки. Встановлено особи трьох загиблих. Ідентифікація тіл триває», – додають у дописі.

Також прокурори області зазначили, що внаслідок ракетного удару по центру Харкова кількість постраждалих зросла вже до 25 людей. Загалом за вчора внаслідок російських ударів по Харкову станом на ранок 26 травня зафіксовано загибель 12 людей та поранення 68 мирних жителів.

Нагадаємо, у суботу, 25 травня, в Харкові ворог атакував будівельний гіпермаркет у спальному районі.

Згодом окупанти повторно обстріляли Харків. Цього разу загарбники поцілили по Центральному парку. За трохи армія рф завдала ще один удар по центру міста.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: