У спальному районі Харкова пролунав вибух, ворог влучив у гіпермаркет (оновлено)

Читать на русском
У суботу, 25 травня, в Харкові пролунали вибухи. Ворог атакував будівельний гіпермаркет у спальному районі міста, загинули люди.
Укрінформ

У суботу, 25 травня, в Харкові пролунали вибухи. Ворог атакував будівельний гіпермаркет у спальному районі міста, загинули люди.

Про це повідомив мер Харкова Ігор Терехов та голова ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Терехов заявив, що російські війська завдали удару по спальному району міста, у щільній цивільній забудові. Як згодом з’ясувалося, два ворожих КАБа влучили в будівельний гіпермаркет.

Унаслідок влучання виникла пожежа на 15 000 квадратних метрів. Наразі відомо про двох загиблих та щонайменше 24 поранених.

«Маємо велику кількість людей, зниклих безвесті. Багато поранених. Судячи зі всього, удар наносився саме по торгівельному центру, де знаходилося багато людей – це чистий тероризм», – наголосив мер міста.

Синєгубов наголосив, що у середині могли перебувати кілька сотень людей.

«Профільні служби на місці. Усім постраждалим надається допомога», – додав він.

Нагадаємо, у Харкові через російський ракетний удар цієї ночі, 25 травня, була зруйнована майстерня освітнього закладу та значно постраждала основана будівля ліцею.

Вранці 23 травня росіяни випустили Харковом понад 10 ракет. Було пряме потрапляння до друкарні «Фактор Друк» у Основ'янському районі, де видавали свою продукцію не одне видавництво. Там у момент ворожих ударів працювало близько 50 людей. Прямо на робочому місці загинуло 7 людей. Також згоріло 50 тисяч книг.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: