У Зеленського підтвердили перенесення всіх закордонних візитів через ситуацію на фронті

Читать на русском
Зеленський доручив перенести всі міжнародні заходи за його участі, заплановані найближчими днями, повідомили в ОПУ. Це пов'язано з обстановкою на фронті.
Фото: Офіс президента України

Президент Володимир Зеленський доручив перенести всі міжнародні заходи за його участі, заплановані на найближчі дні, та опрацювати нові дати проведення.

Про це повідомили в ОПУ та подякували партнерам за розуміння.

Війна в Україні: на які передові позиції ЗСУ приїжджав ЗеленськийЯкі передові позиції ЗСУ відвідував президент Володимир Зеленський під час повномасштабної війни – на інфографіці.

Сьогодні Зеленський провів щоденний селектор, де обговорювалася насамперед ситуація на Харківщині та забезпечення Сил оборони України.

«Президент заслухав доповідь начальника Генштабу Анатолія Баргилевича. На місці працюють командувачі ДПСУ, НГУ та безпосередньо головком Олександр Сирський, який ухвалює всі рішення на основі вичерпної інформації. Розгортаються додаткові сили, резерви є. Розвідки – ГУР та СЗР – бачать усі ймовірні кроки противника. Олександр Сирський регулярно доповідає президентові про ситуацію», – повідомили в Офісі президента.

Нагадаємо, ЗМІ сьогодні повідомили, що через складну обстановку на фронті Зеленський скасував візити до Іспанії та Португалії, заплановані на кінець тижня.

Зазначимо, сьогодні, як заявили в Генштабі, окупанти не проводили активних дій на Харківському напрямку: вони намагаються закріпитися на досягнутому рубежі та здійснюють перегрупування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: