Під час атаки одна з російських ракет впала поблизу польського кордону

Читать на русском
Одна з ракет, якими сьогодні, 27 квітня, росія атакувала Україну, впала за 15 км від кордону з Польщею.
mil.in.ua

Одна з ракет, якими сьогодні, 27 квітня, росія атакувала Україну, впала за 15 км від кордону з Польщею.

Про це повідомив прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск.

Повітряний простір яких країн під час обстрілів України порушували російські ракети та дрониРосійські ракети та дрони неодноразово порушували повітряний простір Румунії, Польщі, Молдови. Список інцидентів – на інфографіці.

Він написав, що сьогодні вночі Львівську область атакували десятки бомб і ракет. Одна з них впала за 15 км від польського кордону.

Туск розкритикував колишнього прем'єра Польщі Матеуша Моравецького за його «антиєвропейську стратегію».

«У цей час Моравецький виробляє спільну антиєвропейську стратегію з пропутінськими ультраправими політиками в Будапешті. Дурість? Зрада? І те, і те?», – зазначив він.

Нагадаємо, у ніч на суботу, 27 квітня, російські окупаційні війська завдали комбінованого удару по Україні ракетами різних типів. ППО збила 21 з 34 російських ракет. Зокрема Львівщину атакували ворожі крилаті ракети різного класу та аеробалістичні «Кинджали», у результаті пошкоджено два обʼєкти критичної енергетичної інфраструктури у двох районах області.

Також повідомляли, що 24 березня російська ракета залетіла на територію Польщі під час удару по Україні. У зв'язку із цим у небо також піднімали авіацію.

Після цього Польща хотіла вручити ноту протесту російському послу Сергію Андрєєву, але він не прийшов до міністерства за викликом, а пізніше залишив країну.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: