Зеленський звільнив командувача Сил підтримки ЗСУ та перевів його на іншу посаду

Читать на русском
Олександра Яковця звільнено з посади командувача Сил підтримки ЗСУ. Він став новим головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту.
facebook com GeneralStaff ua

Президент України Володимир Зеленський звільнив Олександра Яковця з посади командувача Сил підтримки Збройних сил України та призначив його головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту.

Про це йдеться в указах Зеленського на сайті ОПУ від 26 квітня.

Юрія Ігната звільнили з посади речника Повітряних сил ЗСУРечника Повітряних сил Збройних сил України Юрія Ігната переводять на іншу посаду. Він працюватиме на іншому напрямку, але у складі Повітряних сил.

«Звільнити Яковця Олександра Васильовича з посади командувача Сил підтримки Збройних Сил України», - йдеться в указі №244.

Указом президента №245 з посади голови адміністрації державної спеціальної служби транспорту було звільнено Богдана Бондаря.

На його місце було призначено Олександра Яковця.

«Призначити Яковця Олександра Васильовича Головою Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту», – йдеться в указі №246.

Олександр Яковець раніше працював начальником управління інженерних військ Командування Сил підтримки ЗСУ. На посаді командувача Сил підтримки ЗСУ був з 4 березня 2024 року.

У 1996 року Яковець був відзначений державною нагородою орденом «За мужність» ІІІ ступеня за розмінування залізничного вокзалу у Сновську Чернігівської області.

Нагадаємо, у березні Володимир Зеленський звільнив Олексія Данілова та призначив нового секретаря РНБО. А нещодавно Кабмін звільнив одного із заступників голови Міноборони Умєрова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: