Росія під час нічної атаки дронами знову змінила тактику – Євлаш

Читать на русском
Поки Україна ще не отримала допомогу від США, росія намагатиметься інтенсифікувати обстріл різними методами, заявив Ілля Євлаш.
Фото: Радіо Свобода

Російські війська в ніч проти вівторка, 23 квітня, застосували дещо нову тактику для атаки на Україну. Ворог намагався запускати дрони з різних напрямків і з різною періодичністю.

Про це заявив речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі телемарафону у вівторок, 23 квітня.

Окупанти змінили тактику обстрілів енергосистеми України – КудрицькийОкупаційна армія росії змінила тактику атак на об'єкти енергетичної інфраструктури України, розповів глава Укренерго.

За його словами, поки Україна ще не отримала допомогу від США, росія намагатиметься інтенсифікувати обстріли різними методами, так як сьогодні за допомогою дронів.

«Ми бачили дещо нову тактику. Росіяни намагалися спрямовувати за різними напрямками один-два шахеди з різною періодичністю, щоб максимально зробити незручною боротьбу з ним», – заявив він.

Євлаш додав, що росіяни під час нічної атаки намагалися розвідати роботу українських мобільних вогневих груп.

Нагадаємо, у ніч на 23 квітня російські війська знову атакували Україну ударними дронами, також ворог запустив дві балістичні ракети.

Командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук повідомив, що українській ППО вдалося збити 15 із 16 ворожих дронів-камікадзе.

В Одесі внаслідок нічної атаки ударних безпілотників постраждали дев'ятеро людей, серед них четверо дітей.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: