У ЗСУ розповіли, скільки військових стягнула росія для штурму Часового Яру

Читать на русском
Керівництво окупаційної армії рф тримає в районі Часового Яру не менше 20 тисяч військових для проведення штурмових дій.
Фото: Міноборони рф

Керівництво окупаційної армії рф тримає в районі Часового Яру не менше 20 тисяч військових для проведення штурмових дій.

Про це заявив речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Суспільне.Студія.

Новий наступ російської армії: що відомо про терміни та цілі окупантівРосійська армія готує новий наступ наприкінці весни – початку літа. Що про це відомо – на інфографіці.

«На відрізку навпроти Часового Яру проти нас воюють десантники з 217-го парашутно-десантного полку 98-ї повітряно-десантної дивізії росії. Це десь 20-25 тисяч російських військовослужбовців, які намагаються штурмувати Часів Яр та населені пункти біля нього», – сказав Волошин.

За словами спікера, армія росії не залишає спроб захопити місто. Ворог проводить штурми, але не може закріпитись на позиціях і відходить.

«Ворожої армії у місті немає. Зараз місто наше. Ситуація навколо міста складна, проте контрольована, наші захисники і отримують підкріплення та стабілізують смугу», – додав він.

Нагадаємо, нещодавно Волошин повідомляв, що росіяни останнім часом відмовляються від атак із бронетехнікою та використовують у районі Часового Яру малі штурмові групи, які застосовують «баггі».

Раніше повідомлялося, що українські захисники збудували потужні фортифікації для оборони Часового Яру в Донецькій області, а окупанти зазнають великих втрат під час боїв.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: