У Голосіївському районі Києва пролунав вибух, загинув чоловік

Читать на русском
У Голосіївському районі Києва вранці в неділю, 21 квітня, пролунав вибух. Ймовірно, здетонувала граната, загинув чоловік.
Поліція Києва

У Голосіївському районі Києва вранці в неділю, 21 квітня, пролунав вибух. Ймовірно, здетонувала граната, загинув чоловік.

Про це повідомляє поліція Києва у Facebook.

Відомо, що близько 6 години ранку до Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення, про те що біля одного з гаражних кооперативів пролунали вибухи. На місці події було виявлено тіло чоловіка, з осколковими пораненнями, ймовірно від гранати.

«Попередні дані вказують на самогубство. Поліцейськими встановлено, що загиблий – місцевий мешканець, 1968 року народження», – зазначили у повідомленні.

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 із додатковою кваліфікацією самогубство.

Нагадаємо, Служба безпеки завершила розслідування та передала до суду обвинувальний акт щодо депутата сільської ради на Закарпатті Сергія Батріна, який підірвав гранати під час засідання 15 грудня.

У МВС заявляли, що він заздалегідь готувався до скоєння теракту: вдома у депутата знайшли записку із визнанням, написану до скоєння злочину.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: