Ексклюзивний годинник від Буданова за донат: у ГУР нагадали про важливий збір для розвідки

Читать на русском

Головне управління розвідки продовжує збирати кошти на ударно-розвідувальні комплекси «Сич». Вже зібрано 20 млн гривень із необхідних 25. За найбільший донат можна отримати пам'ятний подарунок – ексклюзивний годинник від голови ГУР Кирила Буданов.

Про це розповіли у пресслужбі ГУР МОУ у п'ятницю, 19 квітня.

Найбільші збори на ЗСУ за час війни: на що і як швидко збирали коштиЗбір коштів для української армії під час війни. На інфографіці – топ-10 наймасштабніших проектів.

«У межах благодійного збору на ударно-розвідувальні комплекси «Сич» для підрозділів ГУР МОУ, який проводить телемарафон «Єдині новини», українці пожертвували уже майже 20 мільйонів гривень з необхідних 25», – сказано в повідомленні.

Представник ГУР Андрій Юсов розповів, що «Сичі» – це дуже корисна українська розробка.

«У розвідувальному режимі може долати відстань до 200 кілометрів, в ударному ― до 50. Оператори ГУР вже знищили «Сичами» ворожої техніки на десятки мільйонів доларів. Безумовно, це треба продовжувати», – сказав Юсов.

Для закриття збору треба зібрати ще 5 мільйонів гривень.

«Той, хто пожертвує найбільший донат, отримає символічний подарунок від начальника ГУР МО України Кирила Буданова ― ексклюзивний годинник з елементом знищеного воїнами-розвідниками російського танка», – зазначили в ГУР.

Нагадаємо, у ГУР повідомляли, що під час «виборів путіна» росіяни донатили українцям на дрони. У лютому українці збирали на морські дрони Sea Baby.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: