У Дніпрі кількість постраждалих від атаки зросла до 24

Читать на русском
У Дніпрі кількість постраждалих зросла до 24 осіб. У Синельниківському районі області – 7 поранених.
t.me/dnipropetrovskaODA

У Дніпропетровській ОВА оприлюднили оновлені щодо про постраждалих від ракетного удару у Дніпрі та про руйнування в місті.

Як повідомив голова ОВА Сергій Лисак, у Дніпрі кількість постраждалих зросла до 24 осіб. У найбільш пошкодженому будинку продовжуються аварійно-пошукові роботи.

Також, за уточненими даними, пошкоджені ще 5 багатоповерхівок і 2 приватні будинки, 3 навчальні заклади, 7 адміністративних та офісна будівлі, ринок, магазини і торговельні павільйони, готель, СТО. А ще – майже півсотні авто. Потрощена й інфраструктура міста.

У Синельниківському районі – 7 поранених. Там побиті понад 60 приватних осель, авто. Знищена сонячна електростанція. Понівечене підприємство.

Нагадаємо, в ніч проти 19 квітня російські війська атакували Україну. Окупанти випустили по Україні 22 ракети різних типів та 14 дронів. Сили ППО збили всі шахеди та 15 ракет.

Головний удар був спрямований на Дніпро та область.

Росіяни вдарили по житловому будинку Дніпра протикорабельною ракетою Х-22. Під час атаки загинули вісім осіб (двоє у місті та шість в області). Завтра на Дніпропетровщині – день жалоби.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: