У Дніпропетровській ОВА уточнили, скільки дітей загинуло від удару росіян

Читать на русском
Шестирічний хлопчик, якого вважали загиблим після обстрілу на Синельниківщині, був у тяжкому стані, але вижив. Наразі загиблих дітей двоє.
t.me/dnipropetrovskaODA

Внаслідок російських обстрілів Синельникового Дніпропетровської області загинули двоє дітей, а не троє, як повідомлялося раніше.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у Telegram у п'ятницю, 19 квітня.

Він уточнив, що шестирічний хлопчик, якого вважали загиблим, вижив.

«Один з дітей, 6-річний хлопчик, був у вкрай важкому стані. Втім, його вдалося доставити до обласної лікарні. Медики зробили все, що могли. Можливе і неможливе. Врятували. Зараз у малого позитивна динаміка, кажуть лікарі. Нехай одужує. На жаль, це єдина втішна новина. Інформація щодо інших двох загиблих дітей підтверджується», – написав він.

Нагадаємо, в ніч проти 19 квітня російські війська атакували Україну. Окупанти випустили по Україні 22 ракети різних типів та 14 дронів. Сили ППО збили всі шахеди та 15 ракет.

Головний удар був спрямований на Дніпро та область. У місті пошкоджено багатоповерхівку та вокзал, в області пошкоджено три десятки приватних будинків. Чотири практично зруйновані.

Таким чином, за останніми даними ОВА, в результаті атаки загинули двоє людей у Дніпрі та ще шість в області, серед них двоє дітей.

У пресслужбі УЗ повідомили, що під час обстрілу Дніпра загинула одна зі співробітниць Укрзалізниці. Ще семеро залізничників постраждали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: