Росія відправляє на фронт в Україні військових Тихоокеанського флоту – ГУР

Читать на русском
Щоб поповнити втрати, росія вирішила перевести 2400 військових з Тихоокеанського флоту та 11-ї армії Військово-повітряних сил та протиповітряної оборони на війну проти України.
Фото: росЗМІ

Росія для поповнення санітарних та безповоротних втрат, понесених в Україні, а також для укомплектування нових військових підрозділів, відправляє на війну особовий склад Тихоокеанського флоту та 11-ї армії Військово-повітряних сил та ППО.

Про це повідомляє Головне управління розвідки.

«Згідно з рішенням командувача Тихоокеанського флоту рф Віктора Лііни, ротації до Сирії повністю припинені, і весь особовий склад відправляється в зону бойових дій на територію України. Йдеться про 2000 російських військовослужбовців із Приморского та Камчатского країв рф», – повідомили у ГУР.

Крім того, ще близько 400 солдатів з 11-ї армії ВПС та ППО, дислокованої на території Хабаровського краю рф, поповнять 155-у та 40-у бригади морської піхоти росії – у них великий некомплект.

Частина особового складу з військових з'єднань Далекого Сходу увійде до нової мотострілецької бригади держави-агресора, яку формують у Воронежі, додали у розвідці.

Нагадаємо, раніше у розвідці назвали кількість російських окупантів на території України.

У Міноборони прогнозували, що після перемоги на «виборах» путін накаже провести ще одну хвилю мобілізації.

Президент Володимир Зеленський заявив, що російська влада найближчими місяцями має намір мобілізувати на війну проти України ще 300 тисяч осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: