Блокада кордону з Польщею: кількість вантажівок у чергах трохи зменшилась

Читать на русском
Польські фермери досі блокують три пункти пропуску на українському кордоні, у чергах близько 450 вантажівок.
Getty Image

Польські фермери продовжують блокувати рух вантажівок у трьох пунктах пропуску на кордоні з Польщею: «Ягодин», «Угринів», «Рава-Руська». Станом на ранок на цих напрямках перебуває понад 400 вантажівок.

Про це розповів речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко у коментарі УНН.

У Європі спалахнули протести фермерів: у яких країнах та чомуФермери протестують у Франції, Німеччині, Бельгії, Болгарії, Греції, Італії, Іспанії, Литві, Польщі, Румунії, Нідерландах. Причини – на інфографіці.

«Довгий час взагалі не пропускалися машини у напрямку Ягодина та Рави-Руської у бік Польщі. Надалі зазначалося, що там пропускатимуть порожні вантажівки в невеликій кількості, але це все одно по різному щодня. Станом на ранок у чергах на цих трьох напрямках перебуває близько 450 вантажівок, з яких - 230 у напрямку пункту пропуску Ягодин», – сказав Демченко.

За його словами, за минулу добу через пункт пропуску «Рава-Руська» у бік Польщі не було пропущено жодної вантажівки. Через пункт пропуску «Ягодин» – лише 7 вантажівок, через «Угринів» – 11.

Нагадаємо, кілька днів тому у чергах стояло близько 500 вантажівок на трьох КПП. Тим часом у Раді оцінили втрати України від блокади кордону у березні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: