У МВС назвали кількість російських обстрілів з початку року

Читать на русском
Російська армія з початку року здійснила близько 30 тисяч обстрілів мирних українських міст.
фото МВС

За перші три місяці 2024 року російська армія здійснила близько 30 тисяч обстрілів України. Це половина від загальної кількості обстрілів ворога за минулий рік.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ України.

Масовані ракетні атаки рф: як змінювалася динаміка та інтенсивністьРосія більше місяця не влаштовувала масованих ракетних обстрілів України. На інфографіці – як раніше змінювалася їхня частота та інтенсивність.

Заступник міністра внутрішніх справ України Олексій Сергєєв розповів, що за весь минулий рік було зафіксовано близько 66 тисяч обстрілів, а лише за перші три місяці цього року – близько 30 тисяч.

«Цього року за лютий та березень зросла кількість обстрілів. Переважно ворог використовує керовані авіаційні бомби та ударні безпілотні літальні апарати. Росіяни атакують цивільні та критичні об'єкти інфраструктури», – розповів Сергєєв.

За його словами, від початку повномасштабного вторгнення рф пошкоджено 217 тисяч об'єктів. Також Національна поліція задокументувала вже 116 тисяч воєнних злочинів, скоєних російськими окупантами.

Нагадаємо, останні два-три тижні росіяни посилено атакують Харків ракетами та дронами. Голова Харківської ОВА розповів про нову тактику, яку почав застосовувати ворог для ударів по місту.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: