Зеленський заявив, що росіяни відповідатимуть за черговий удар по Харкову

Читать на русском
Зеленський відреагував на атаку російських дронів по Харкову, через яку загинули чотири людини.
фото ХОДА

Російські терористи відповідатимуть за свої дії як у Харкові, так і в усіх містах України, по яких летять вбивчі ракети та дрони.

Про це президент України Володимир Зеленський заявив у своєму Twitter (X) 4 квітня, коментуючи нічну атаку на Харків.

Атака на Харків: на дроні був напис «За Крокус Сіті Холл» – фотоНа одному з дронів, який атакував Харків, росіяни залишили напис За Крокус Сіті Холл. Фото показала прокуратура.

«Удар по Харкову, звичайний житловий будинок. Трьома шахедами. Підлий та цинічний напад, коли рятувальники прибули на місце удару, терористи атакували знову», – написав він.

В результаті атаки загинули троє рятувальників і жінка. Президент висловив співчуття сім'ям та близьким загиблих.

Зеленський наголосив, що посилення протиповітряної оборони нашої країни дозволить зберегти життя та захистити українців.

«Російські терористи відповідатимуть за свої дії в Харкові та за всі акти агресії проти нашого народу. Ми працюємо з нашими партнерами, щоб посилити захист наших міст і сіл та захистити наших громадян. Зміцнення можливостей протиповітряної оборони України безпосередньо означає порятунок життів», – зазначив президент.

Нагадаємо, сьогодні вночі росія атакувала безпілотниками Харків. За даними ОВА, росіяни випустили щонайменше 15 безпілотників по всьому регіону, деякі з них збила ППО. У Харкові під прицілами були Новобаварський та Салтівський райони.

Чотири людини загинули, серед них три працівника ДСНС. Кількість постраждалих внаслідок атаки дронів на Харків зросла до 12 осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: