Українські захисники FPV-дронами влучили у мінометну позицію окупаційних військ – відео

Читать на русском
Українські військові вистежили мінометну позицію та живу силу російських військових та знищили їх за допомогою FPV-дронів.
Getty Image

Українські військові вистежили мінометну позицію та живу силу російських військових та знищили їх за допомогою FPV-дронів.

Про це повідомляють Сили спеціальних операцій.

Динаміка знищення озброєння російських військ в УкраїніНа інфографіках – динаміка знищення російських танків, літаків, вертольотів, систем ППО, кораблів, РСЗВ, артилерійських систем та бронемашин.

У дописі військові опублікували бойову роботу 8-го полку Сил спеціальних операцій. Відзначають, що воїни під час розвідувальних дій на одній з операційних ділянок виявили мінометну позицію противника та особовий склад поблизу неї.

Після того, як були встановлені координати, оператори FPV-дронів завдали удару. Відтак захисники ліквідували п'ятьох російських солдатів та поранили чотирьох окупантів. Також знищили позицію 82-мм міномета і пошкодили ворожу БМП.

Нагадаємо, за минулу добу, 4 квітня, захисники ліквідували ще 860 російських окупантів, а також знищили 73 ББМ та 50 артсистем ворога.

Також повідомляли, що СБУ разом з військовими та Силами оборони здійснили атаку на аеродром Морозовська. Щонайменше 6 літаків ворога було знищено.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: