У Харкові зросла кількість загиблих внаслідок атаки безпілотниками (доповнено)

Читать на русском
Вночі 4 квітня росіяни атакували Харків ударними дронами. Внаслідок удару загинули четверо людей, з них троє – працівники ДСНС.
Фото: t.me/synegubov

В результаті російської атаки ударними дронами на Харків вночі 4 квітня загинули чотири людини, з них троє – працівники ДСНС.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«На цю хвилину відомо про чотирьох загиблих. Виявили ще тіло цивільної жінки», – написав він у Telegram.

Крім того, щонайменше 10 людей зазнали поранень внаслідок атаки окупантів на місто. 49-річний чоловік перебуває у важкому стані, інші пацієнти - у середньому та легкому станах.

«Серед постраждалих – медсестра Обласного центру екстреної медичної допомоги, яка у складі бригади приїхала на виклик та зазнала травм від повторного удару. Усі постраждалі отримують медичну допомогу», – зазначив Синєгубов.

Внаслідок удару пошкоджені багатоповерхівки та будинки приватного сектору. Також пошкоджено три одиниці техніки ДСНС.

Як розповіли у ДСНС, рятувальники, що прибули за викликом на одну із адрес, зазнали повторного удару беспілотниками. Двоє з них від отриманих поранень загинули на місці, ще один помер по дорозі в лікарню. Поранень зазнав також один рятувальник.

Нагадаємо, у ніч проти четверга, 4 квітня, окупанти атакували Харків ударними безпілотниками «Shahed». У місті лунали вибухи. Зафіксовані влучання по житловій цивільній забудові, є загиблі.

Крім того, ввечері 3 квітня війська рф завдали ракетного удару по місту Мерефа Харківської області. У результаті атаки поранення отримала жінка.

Нещодавно мер Харкова Ігор Терехов відповів, чи є необхідність евакуації із міста.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: