На фортифікаційні споруди виділили ще понад 5 млрд гривень – Шмигаль

Читать на русском
Уряд виділив додаткові мільярди гривень на будівництво фортифікаційних споруд у п'яти областях.
фото Денис Шмигаль/Telegram

Кабінет міністрів виділив понад 5,7 млрд гривень на будівництво фортифікаційних споруд у Донецькій, Запорізькій, Сумській, Миколаївській, Херсонській областях.

Про це під час засідання уряду 2 квітня повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Будівництво фортифікаційних споруд в Україні під час повномасштабної війниБудівництво фортифікаційних споруд в Україні під час повномасштабної війни – на інфографіці.

«Продовжуємо зміцнювати наші оборонні рубежі. На будівництво надійних фортифікацій цього року урядом уже виділено 20 млрд гривень. Сьогодні додаємо ще 5,6 млрд гривень», – сказав він.

Шмигаль уточнив, що з цих грошей направлять: 1,1 млрд грн для зведення фортифікацій у Донецькій області, понад 1 млрд гривень - для Запорізької області, 1,5 млрд гривень для Сумщини та 300 і 400 млн гривень для Миколаївщини та Херсонщини відповідно.

За словами прем'єра, робота з будівництва фортифікацій відбувається в режимі 24/7.

Представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук уточнив, що на зведення фортифікацій виділено 5 млрд 577 млн 321 тис. гривень.

Нагадаємо, на фронті в Запорізькій області встановили 11 тисяч «зубів дракона». А на Київщині встановили 10 тисяч бетонних пірамід.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: