На фронті у Запорізькій області встановили 11 тисяч «зубів дракона»

Читать на русском
Станом на кінець березня у Запорізькій області вже встановлено понад 11 тисяч бетонних пірамід.
Українська правда

У Запорізькій області триває будівництво фортифікаційних споруд. Станом на суботу, 30 березня, встановлено 11 тисяч «зубів дракона».

Про це начальник Запорізької ОВА Іван Федоров повідомляє у Telegram.

Будівництво фортифікаційних споруд в Україні під час повномасштабної війниБудівництво фортифікаційних споруд в Україні під час повномасштабної війни – на інфографіці.

«11 тисяч тетраедрів вже встановили на Запорізькому напрямку. Робимо більше. Встановимо більше. Запорізькі «зуби дракона» - міцна оборона проти ворога», - написав Федоров.

Згідно зі словами керівника області, захисні споруди - піраміди загороджувальні або тетраедри - виробляються цілодобово.

Зазначається, що для цього використовується спеціальна технологія, яка надає конструкціям максимальну міцність протягом мінімального часу застигання. Вони здатні витримати як критичні температури, так і будь-яку агресію ззовні.

Як відомо, наразі у Київській області також продовжують нарощувати роботи з облаштування фортифікаційних споруд. Станом на кінець березня встановлено майже 10 тисяч бетонних пірамід.

Нагадаємо, що процес будівництва фортифікацій активізувався, зокрема, й на Дніпропетровщині, там почали споруджувати «зуби дракона».

Нещодавно Зеленський назвав терміни нового російського наступу та оцінив готовність ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: