Ворог підняв у повітря бомбардувальники, є ймовірність ракетної атаки

Читать на русском
Вночі 31 березня з аеродрому Оленья у Мурманській області рф злетіли кілька бомбардувальників Ту-95. Є ймовірність ракетної атаки.
Фото: rg.ru

У ніч проти неділі, 31 березня, росіяни підняли в небо щонайменше 6 бомбардувальників Ту-95МС з аеродрому «Оленья» Мурманської області рф. Це вказує на ймовірну підготовку чергового ракетного обстрілу України.

Про це повідомляють моніторингові канали.

Зазначається, що в районі аеродрому «Енгельс» ворожі літаки будуть швидше за все о 02:30 - 03:20. Якщо пуски будуть звідси – тоді ракети очікуємо в повітряному просторі України близько 03:10 - 04:20.

В районі Каспійського моря вони будуть швидше за все о 03:30 - 04:20. Якщо пуски будуть звідси - тоді ракети очікуємо в нашому повітряному просторі близько 04:30 - 05:20.

Крім того, попередньо зафіксовано зліт одного стратегічного бомбардувальника Ту-95мс з аеродрому «Енгельс-2».

Моніторингові канали нагадують, що разом із ракетами з Ту-95МС ворог може застосовувати «Кинджали», «Калібри», Х22/X32, X-31П, X-59. Тому важливо не ігнорувати повітряну тривогу.

Нагадаємо, 29 березня росія завдала нового комбінованого удару по Україні ударними дронами, крилатими ракетами з Ту-95МС та аеробалістичними «Кинджалами» з Міг-31.

В результаті масштабної атаки на енергосистему є пошкодження енергетичної інфраструктури у низці областнй. У деяких регіонах почалися аварійні відключення електрики.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: