У Папуа-Новій Гвінеї стався потужний землетрус, є загиблі та руйнування

Читать на русском
Аварійні бригади все ще оцінюють наслідки землетрусу, який пошкодив більшу частину провінції. Наразі зафіксовано щонайменше п'ять смертельних випадків у результаті землетрусу.
Фото: aa.com.tr

У Папуа-Новій Гвінеї внаслідок потужного землетрусу зруйновані близько 1000 будинків, кількість загиблих становить щонайменше п'яти осіб.

Про це повідомляє видання Deutsche Welle, з посиланням на заяву влади країни.

Як зазначається, було зафіксовано землетрус магнітудою 6,9.

«Наразі втрачені близько 1000 будинків. Аварійні бригади все ще оцінюють наслідки землетрусу, який пошкодив більшу частину провінції», - заявив губернатор провінції Східний Сепік Аллан Берд.

При цьому, керівник місцевої поліції Крістофер Тамарі поінформував, що наразі зафіксовано щонайменше п'ять смертельних випадків у результаті землетрусу.

Тамарі зазначив, що бригади екстреної допомоги все ще пробираються у віддалений район, вкритий густими джунглями, і не виключив, що кількість загиблих «може стати більшою».

Нагадаємо, число загиблих внаслідок серії сильних землетрусів у січні на півострові Ното на західному узбережжі Японії сягнуло 168 людей.

А нещодавно вночі 1 березня на Полтавщині стався землетрус магнітудою 3,6. Його епіцентр знаходився у Решетилівському районі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: