У Запоріжжі зросла кількість постраждалих внаслідок російського удару

Читать на русском
Внаслідок ракетного удару російських окупантів по Запоріжжю вранці 22 березня кількість поранених збільшилася до 29 осіб.
Фото: espreso.tv

Вранці у п'ятницю, 22 березня, росіяни нанесли масований ракетний удар по Запоріжжю. Постраждали 29 осіб, з них двоє – діти.

Про це повідомляє ДСНС України.

Окупанти завдали ракетних ударів по ДніпроГЕС у ЗапоріжжіРосія сьогодні вдарила по гідроспорудах Дніпровської ГЕС та плотині, на станції виникла пожежа.

«Станом на 21:50 внаслідок ракетних ударів у м. Запоріжжя кількість постраждалих осіб збільшилась до 29 (з них 2 дітей)», – говориться у повідомленні.

Як стало відомо раніше, врезультате ракетної атаки на Запоріжжя загинуло троє людей. В результаті удару по приватному сектору загинули батько та донька - 35-річний чоловік та 8-річна дівчинка. Ще один загиблий – 62-річний водій тролейбуса, який їхав греблею ГЕС.

Як відомо, у ніч на 22 березня росія завдала комбінованого ракетного-авіаційного удару по об’єктах критичної інфраструктури України. Усього ворог застосував 151 засіб повітряного нападу. ППО вдалося знищити 92 повітряні цілі рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: