САП повідомила про підозру депутату Тернопільської облради

Читать на русском
Антикорупційні органи правопорядку вручили повідомлення про підозру депутату Тернопільської облради, який очолює бюджетну комісію.
фото: Facebook

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомили про підозру депутату однієї з обласних рад в одержанні 30 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Про це повідомляють прес-служби органів.

За інформацією «Слово і діло» з власних джерел, ідеться про депутата Тернопільської облради Олега Щиголя, який також очолює бюджетну комісію.

«21 березня 2024 року за дорученням керівника САП прокурор за участі детективів НАБУ повідомив про підозру депутату обласної ради, якого напередодні викрили на проханні та одержанні неправомірної вигоди від військовослужбовця ЗСУ. Дії депутата кваліфікували за ч. 3 ст. 368 КК України», – інформує САП.

Раніше НАБУ і САП викрили депутата Тернопільської облради «на гарячому». Як встановило слідство, у січні 2024 року посадовець запропонував військовослужбовцю посприяти у виділенні йому матеріальної допомоги на лікування. За це після надходження коштів на банківську картку він повинен був віддати чиновнику половину суми.

Нагадаємо, Вищий антикорупційний суд не повернув прокурору САП справу колишнього голови Тернопільської облради Михайла Головка. У цій же справі раніше продовжили обов'язки двом заступникам голови Тернопільської обласної військової адміністрації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: