На одному з КПП зі Словаччиною запровадять обмеження руху: що відомо

Читать на русском
Обмеження стосуються в першу чергу вантажних перевезень. У відповідний період рух автомобілів буде перекрито в одній смузі.
Суспільне

З вівторка, 19 березня, по 21 березня через пункт пропуску «Вишнє Нємецьке - Ужгород» на кордоні зі Словаччиною буде частково обмежено рух транспорту.

Про це повідомляє Mukachevo.net, з посиланням на заяву прес-секретаря митниці в Міхаловце Яни Німріхтерової.

У Європі спалахнули протести фермерів: у яких країнах та чомуФермери протестують у Франції, Німеччині, Бельгії, Болгарії, Греції, Італії, Іспанії, Литві, Польщі, Румунії, Нідерландах. Причини – на інфографіці.

Згідно з її словами, відповідні дії пов'язані з проведенням регулярного обслуговування та перевірки дорожніх вагових пристроїв.

Як зазначається, обмеження стосуються в першу чергу вантажних перевезень і діятимуть з 8:00 до 18:00 за середньоєвропейським часом. В цей період рух автомобілів буде перекрито в одній смузі.

Водіїв просять бути більш уважними та дотримуватись тимчасових дорожніх знаків та вказівок чергових митниці та поліції. А також заздалегідь планувати маршрут та альтернативні пункти пропуску.

Тим часом блокада на польсько-українському кордоні продовжується. Нещодавно фермери та перевізники відновили акцію протесту та блокування руху вантажівок перед пунктом пропуску «Корчова – Краківець».

Відомо, що блокування польські фермери продовжують здійснювати на шести пунктах пропуску: «Ягодин», «Устилуг», «Угринів», «Рава-Руська», «Шегині» та «Краківець».

Нагадаємо, що польські фермери заблокували один із КПП зі Словаччиною.

Також польські фермери на чотири дні заблокують кордон з Німеччиною.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: