На Харківщині та Сумщині відновили українське мовлення після атак рф

Читать на русском
Знову є доступ до сигналу радіоканалів та українського телебачення у Лозовій, Кегичівці, Ізюмі, Сумах, Тростянці та Шостці.
Фото: Pexels

Фахівці Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (РРТ) відновили українське мовлення у Харківській та Сумській областях після російських атак.

Про це повідомила пресслужба Держспецзв'язку у вівторок, 19 березня.

Внаслідок удару по радіотехнічних об'єктах Сумщини загинув інженерУ Сумах сьогодні знайшли загиблого інженера, який чергував на цьому радіотехнічному обладнанні.

«На Харківщині та Сумщині відновили доступ до сигналу українського мовлення майже на всіх об'єктах», – йдеться у повідомленні.

Відновлено доступ до сигналу радіоканалів та українського телебачення у Лозовій, Кегичівці, Ізюмі, Сумах, Тростянці та Шостці.

«Інженери Концерну РРТ оперативно забезпечили поновлення харчування та провели ремонт обладнання, яке зазнало пошкоджень», – додали в Держспецзв'язку.

При цьому на низці об'єктів Сумської області відновлювальні роботи ще продовжуються.

Нагадаємо, 14 березня росіян завдали ракетно-авіаційних ударів по радіотехнічних об'єктах Сумської області. Було виведено з ладу передавачі телерадіомовлення у Сумах, Шостці, Білопіллі та Тростянці.

Цього ж дня ворог вдарив по об'єктах телевізійної інфраструктури Харківщини.

Відновити мобільний зв'язок на Сумщині вдалося наступного дня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: