Росіяни обстріляли Сумщину: в області зафіксовано понад 200 вибухів

Читать на русском
Протягом дня росіяни вчинили 50 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 214 вибухів.
Ілюстративне фотоGetty Images

Протягом минулої доби, 18 березня, російські окупаційні війська 50 разів обстріляли Сумську область, загалом у громадах зафіксовано 214 вибухів.

Про це Сумська обласна військова адміністрація повідомила у Telegram.

«Обстрілів зазнали Миколаївська, Миропільська, Юнаківська, Хотінська, Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Конотопська, Шалигинська, Есманьська, Середино-Будська громади», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, по Хотінській та Шалигинській громадах ворог ударив з мінометів (9 і 8 вибухів відповідно), а на Миропільську скинув 17 мін.

Юнаківська громада зазнала обстрілу з артилерії (6 вибухів) та мінометів (22 вибухів). В Есманьській громаді зафіксовано обстріл зі стрілецької зброї.

У Білопільській громаді зафіксовано обстріли з мінометів (35 вибухів), артилерії (33 вибухи), танка (7 вибухів), СПГ (9 вибухів).

Великописарівську громаду росіяни атакували КАБ (24 вибухи), завдали ракетного удару, а також обстріляли з артилерії (9 вибухів) та мінометів (8 вибухів).

По території Середино-Будської громади ворог запустив FPV-дрони (2 вибухи), а також ударив з артилерії (11 вибухів) та міномету (4 вибухи).

Водночас, з артилерії та міномета окупаційні війська атакували Краснопільську громаду - сталося 6 вибухів.

При цьому, Конотопська й Миколаївська громади зазнали ракетних ударів (2 та 1 вибухи відповідно).

Нагадаємо, в останні тижні росіяни посилили обстріл Сумської області, у тому числі і Сум. Так, окупанти лише за два дні вийшли на піврічну цифру обстрілів Сумської області.

Окрім цього, внаслідок бомбардування Великої Писарівки на Сумщині загинула людина.

У ЗСУ розповіли, чим росіяни посилено обстрілюють Сумщину.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: