Рф вдарила по радіотехнічних об'єктах Сумщини: частково зник радіосигнал

Читать на русском
У Сумській області після ракетного та авіаудару виведено з ладу передавачі телерадіомовлення.
ілюстративне фотофото РБК-Україна

Російські військові завдали ударів по радіотехнічних об'єктах Сумської області. Наразі частина території Сумщини не може приймати український телевізійний та радіосигнал.

Про це повідомили у Сумській ОВА у четвер, 14 березня.

На Харківщині під обстріл потрапила телевізійна інфраструктураРосія вночі масово обстріляла Харківську область, під ударом була телевізійна інфраструктура.

«Російські злочинці завдали ракетно-авіаційних ударів по радіотехнічним об'єктам Сумської області. Тимчасово виведено з ладу передавачі телерадіомовлення у Сумах, Шостці, Білопіллі і Тростянці. Внаслідок пошкоджень частина території області (тимчасово) не може приймати український телевізійний і радіосигнал», – йдеться у повідомленні.

Крім того, в ОВА попередили про можливі перебої з мобільним зв'язком.

«Зараз аналізуються наслідки та вже формуються плани щодо відновлення. Не піддавайтеся паніці та інформаційним провокаціям. Переходьте на альтернативні засоби комунікації, довіряйте лише перевіреним джерелам інформації», – зазначив начальник Сумської ОВА Володимир Артюх.

Нагадаємо, окупанти в ніч проти 14 березня масовано атакували Харківську область, зокрема телевізійну інфраструктуру регіону. Також ворог завдав ударів по Харкову.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: